TANG WOK EXPRESS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1937 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tang Wok Express. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 18:41 Eten goed maar lang wachten. Bellen eerst niet mogelijk. Restaurant zit vlakbij dus niet nodig zo lang. Geef dan geen tijd aan in de app….
7 jul 2024 om 22:16 Zou om 17.15 uur bezorgd worden. Werd om 17.30 uur. Kip in box met gewokte groenten en bami erg drassig en vet. Mini loempia's en kroepoek wel oké.
6 jul 2024 om 21:34 De 1e keer dat ik iets heb besteld. Bijzonder tevreden over de kwaliteit en de vlotte levering volgens afspraak
6 jul 2024 om 8:28 Eerste keer besteld. Eten was heerlijk, warm en op tijd bezorgd. Ga hier zeker vaker bestellen!
5 jul 2024 om 20:36 Dit is de eerste dat ik een maaltijd bestelde ik vond het heerlijk en werd op tijd bezorgd
5 jul 2024 om 20:15 Eten was heerlijk, maar wel een stuk later dan gedacht.
4 jul 2024 om 20:56 Heerlijke gerechten. Het wokbakje is precies genoeg voor 2 personen. Aan de prijs, maar zeer smakelijk en vers!
3 jul 2024 om 14:01 Het was heerlijk qua smaak en kwaliteit, en warm. Zeker ga ik vaker bestellen
2 jul 2024 om 21:05 Ik had besteld en was super snel geleverd en was super warm. Dat vind ik zo goed en het was super lekker. Ik ga er vaker bestellen. We hebben heerlijk gegeten.
29 jun 2024 om 20:21 Heerlijk gegeten, prima service. Eten op de gevraagde tijd netjes en goed warm bezorgd. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
23 jun 2024 om 19:38 Perfect eten en een Li Lieve bezorger
20 jun 2024 om 21:50 Heerlijke wokgerechten (grote porties) en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.